KLANICA I PRERADA MESA DVA BRATA KOZJAK bb, 15341 KOZJAK, MIOLJUB SAVIC PR

MATIČNI BROJ: 50283585, PIB: 101188577 ŠIFRA DELATNOSTI101300

TEL.: 015/812-710 TEL./FAX: 015/812-711   

e-mail: klanicadvabrata@open.telekom.rs

TEKUĆI RAČUNI

KOMERCIJALNA BANKA 205-7679-40
BANKA INTESA 160-69895-08

 

 

 

 

 

Onama

Od svojih početaka kao porodične firme 28.02.1992. godine, danas posle 23 godine uspešnog rada, izrasli smo u ozbiljnu firmu koja zapošljava preko sedamdeset radnika. Od prvog dana do danas imamo jasan cilj - da naši proizvodi budu kvalitetni, sveži i ukusni.

Posedujemo klanicu za klanje i preradu svinjskog i junećeg mesa, sedam maloprodajnih objekata ( četiri u Loznici, po jedna u Krupnju, Malom Zvorniku i Osečini), kao i klanicu za klanje i preradu živinskog mesa " DVA BRATA 2", koja je počela sa radom 01.07.2010. godine. Osnovna delatnost preduzeća je klanje, rasecanje, obrada i izrada proizvoda od svinjskog, junećeg i živinskog mesa.

U ponudi junećeg i svinjskog mesa ističe se kvalitet  mesa i precizna obrada.

Od kobasica se proizvode:  barene( roštiljska, domaća(srpska),slaninska, kranjska, novosadska, tirolska, pileći parizer, pileća viršla, posebna, hot - dog viršla), fermetisane

( sremska i čajna) i kuvane( švargla i kaurma). Usitnjavanje, zavisno od vrste proizvoda; grubo, ili fino usitnjeno kao i dimljenje dimom od bukovine.

Slanine, dimljene i suve, su proizvodi koji su uvek u velikoj potražnji zbog standardnog kvaliteta.

Dimljeni proizvodi i suvomesnati proizvodi su svojstvenog ukusa i mirisa pogodni kako u ugostiteljstvu tako i u domaćinstvima.

Robu isporučujemo svojim vozilima u najkraćem roku, odmah po primljenoj narudžbini, na adresu naručioca, uz svu prateću dokumentaciju o kvalitetu i ispravnosti naših proizvoda.

 

Kvalitet i bezbednost hrane

Odgovornost i opredeljenost kompanije po pitanju bezbednosti hrane ogleda se u ispunjavanju svih neophodnih uslova, adekvatnoj organizaciji i realizaciji procesa za proizvodnju i očuvanje zdravstvene ispravnosti prehrambenih proizvoda koje proizvodimo, kao i poštovanju međunarodno propisanih standarda u prehrambenoj industriji tokom realizacije svih poslovnih procesa.

  Domaće i inostrano zakonodavstvo se dosledno primenjuje, uz ispunjenje zahteva svih standarda za kvalitet i bezbednost hrane, upravljanje procesima, zaštitu zdravlja i bezbednosti na radu, kao i stadarda za zaštitu životne sredine.

  Redovno se sprovodi preventivna kontrola svih segmenata našeg poslovanja kao i sistema upravljanja sa ciljem unapređenja, odnosno blagovremenog utvrđivanja potencijalnih uzroka koji mogu uticati na kvalitet, bezbednost hrane, zdravlje i bezbednost na radu ili zaštitu životne sredine

Zahtevi tržišta nalažu visok kvalitet naših proizvoda. Kontrola kvaliteta podrazumeva stalni veterinarsko - sanitarni nadzor republičkog veterinarskog inspektora, hemijski i mikrobiološki nadzor u ovlašćenim laboratorijama( Veterinarski specijalistički institut "Šabac", Zavod za javno zdravlje Šabac kao i Veterinarski fakultet Beograd). Pored toga u sklopu klanice su stalno zaposleni  Dipl. ing. prehrambene tehnologije i doktor veterinarske medicine koji nadgledaju i upravljaju procesom proizvodnje.

Od novembra 2008. godine firma ima implementiran HACCP sistem poslovanja. Poštovanjem dobre proizvođačke i dobre higijenske prakse, doprinelo je primeni HACCP sistema u punom obliku.

Svi zaposleni  streme zajedničkom cilju, a to podrazumeva zadovoljenje zahteva kupaca i potrošača, osiguravajući im konstantno bezbedan proizvod, pri tome vodeći računa o zaštiti životne sredine i bezbednosti zaposlenih. Sve ove aktivnosti prati stalno unapređenje efektivnosti upravljačkih i proizvodnih procesa

Misija

Naša misija je da obezbedimo:

održavanje i unapređenje visokog kvaliteta proizvoda

zadovoljavanje potreba potrošača

uvođenje savremenih tehnoloških inovacija

brigu o prirodi i ekološki orijentisanu proizvodnju

poboljšanje života zajednice

Vizija

Postati jedna od vodećih prehrambenih firmi u okruženju proizvodeći i distribuirajući proizvode najvišeg kvaliteta

Društvena odgovornost

Poslovanje naše firme osim što je uspešno i sa tradicijom, ogleda se i u odgovornom odnosu prema društvu i sredini u kojoj se naše poslovanje odvija. Trudimo se da kontinuirano brinemo za one kojima je pomoć potrebna, što podrazumeva i pojedince i institucije koji svojim zalaganjem i projektima doprinose poboljšanju kvaliteta života lokalne zajednice.

Osim učešća u humanitarnim akcijama nesebično  pružamo pomoć različitim kulturnim, zdravstvenim, obrazovnim i sportskim organizacijama.

Kontrola u čitavom procesu proizvodnje, dugogodišnja briga o konzumentima i široj društvenoj zajednici, brojne donacije i učešća u različitim akcijama naš je način da vam se zahvalimo na poverenju.